Üdvözlöm a blogomon!

Az oldal célja, hogy a mindannyiunk életét erősen befolyásoló pénzügyi világban irányt mutasson. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy millió hasonló oldal, blog van még ezen kívül is, viszont még mindig nem találtam olyan független oldalt, ahol az író elfogultság nélkül próbál tanácsokat adni az olvasóinak. Nagyon sokszor csak ügyfélszerzésre használják az ehhez hasonló blogokat, illetve nem tudnak elszakadni az általuk értékesített termékektől.

A blogot névtelenül szerkesztem. Pénzügyi területen dolgozom, pénzügyi diplomám van. Azt, hogy hol dolgozom, milyen pozícióban, direkt nem írom le. Nem ügyfélszerzésre használom, nem termékeket fogok ajánlani, értékesíteni.

A célom, hogy bizonyos területeket bemutassak. Ha hoznak egy pénzügyi döntést, szeretnék benne segíteni. Egy hitelfelvétel, egy gyermekvállalás, de akár egy utasbiztosítás is egy olyan súlyos döntés, ahol milliókról is döntünk. Viszont az ehhez szükséges tudást nem tanítják az iskolákban, pénzügyi kultúráról nem tudunk beszélni Hazánkban. A reklámok, a bankárok, biztosítási ügynökök, vagy pénzügyi tanácsadók ezt gyakran kihasználják, amivel anyagi károkat okoznak az ügyfeleiknek.

Nagyon sok témának lesz aktuálpolitikai vonzata, ilyenkor a véleményem az egyik, vagy a másik oldal nézeteivel megegyezhet. De ez nem egy politikai blog, sőt, ellenkező célt szolgál. A politika egy témát csak azért kap fel, hogy a népszerűséget szerezzen. Ezt tartom az egyik legkárosabb tényezőnek a pénzügy világában (is): demagóg szólamok alapján alkotnak sokan véleményt, vagy hoznak nagyon súlyos döntéseket. Kérem a kommentelőket is, a politikát mellőzzük az oldalon!

Nem vagyok újságíró, ezért az előforduló stilisztikai, vagy helyesírási hibákért elnézést kérek, próbálom kerülni őket. Az építő kritikát szívesen meghallgatom.

Köszönöm, hogy elolvasta ezeket a sorokat! Remélem sok hasznos tanácsot olvas majd a blogomon!

Szerző: g.ecco  2014.03.07. 13:39 Szólj hozzá!

Címkék: bevezető pénzügyi kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://kalkulus.blog.hu/api/trackback/id/tr785848490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása